Sivut

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

My new love..

Olen nyt sit innostunut keräämään näitä Muumimukeja. Mutta en osta näitä yhtä innokkaasti kuin esim. leffojani tai lankakeriäni. =) Sesonkimuki ja Haisuli oli tämän vuoden lisäys "keräykseeni". Mulla on nyt viimeisen 4vuoden Muumi sesonkimukit.

I am now into collecting these Moomin mugs. But I do not buy them with the same enthusiasm as for example my movies or my yarns. =) Season mug and Stinky were this year's add on to my "collection". I now own the last 4 season mugs.


Tänään aion jatkaa tota tonttupukua.. enkä vaan suunnitella sitä! :D Tarvii saada se puku pian valmiiksi, jotta saataisiin joulukortteihin kuvia. :) Koitan saada puvusta jotain kuvia tänne jossain kohtaan. Siitä tulee ensimmäinen "iso" projekti minkä saan valmiiksi. 

Today I am going to continue that elf costume.. not only talk about it! :D I need to get that costume done soon, so we can get photos taken for the Christmas cards. :) I'll try to get some pictures of it here at some point. It will be the first "big" project I have finished.

Hyvää loppuiltaa kaikille! =)
I hope you all have a great evening! =)

maanantai 24. lokakuuta 2011

Vähän lisää kuvia =)

Tässä ois omistamani yksiväriset 7veikat. Ja kaupassa käydessä kömpii ostoskärryyn lisää. Koitan nyt saada näitä käytettyä ennen kuin käyn ostamassa lisää. =D Mielessä liikkuu monenlaista ideaa (raitaa ym kuvioita).. onneksi en omista puikkoi nii monta et saisin kaikki aloitettua, joutuu tekemään valmiiksikin jotain!! :D




Ja eiku poju kylvyn kautta nukkumaan niin pääsee jatkamaan projektejani! =)

Hyvää yötä ja huomenta kaikille! ^^,

Viikonlopun jälkeen päivitystä =)

Sain äidille annettua syntymäpäivälahjaksi tekemäni villasukat. Oli kovin tyytyväinen. =) Nämä sain nopeesti tehtyy kun piti aina yksi raita saada tehtyy vielä! :D




Sukulaiset ja perhetutut ovat pistäneet tilauksia tulemaan. Saas nähä kui käy =P

tiistai 18. lokakuuta 2011

Projektien päivittelyä..

Ette varmaan yhtään arvaa kuka on käyny ostamassa lisää lankaa Tarjoustalosta? Meni vissiin "tarjoukset" mulla sekaisin kun tuli laskusta hieman suurempi kun piti.... Oli nalle 4kpl 12euroa ja 7veikka oli 2kpl 7euroa. Ja näemmä olen ostanut 8kpl 7veikkaa. Huhhuijaa! Noh, jos NYT sit keskittyisin tekemään näitä joululahjoi ja muita projekteja.... =)

Olen kyllä saanut jotain tehtyäkin! Kaverille tarkoitetut moniväriset sukista on ensimmäine parivaljakko valmistunut. :) (JEI!!)


Lettisukkakin on edistynyt ja toivon hartaasti että saan sille parinkin tehtyä! En saanut samanaikaisesti sille kaveria tehtyä kun olivat muut puikot varattuja.... (enkä kyllä enempää 3,5 puikkoi viitteis ostaa) Kiitoksia Peikkotyttöselle ohjeen selventämisestä uniselle kutojalle! =) Ei saisi koittaa liian unisena tutkia/ymmärtää ohjeita... Voi käydä vahinko! Ohje oli kokoa38 mutta tuli tehtyy sen verran kireetä (ei meinannu jalkaan mahtua) et menee jolleki 37 kokoisille töppösille. =)


Siskoni pyysi tekemään hälle sellasen "kaulaliinatuubi" (vai miksi niitä sanotaan). Luonnovalkoinen oli ainoa pyyntö. Ja äiti oli löytänyt Novitan sivulta jonkun kivan ohjeen kaulaliinalle ja aloin samantien väsäämään (olen tässä välissä vaan joutunut purkamaan tämän työn jo pariin otteeseen!). Tekemäni ei kylläkään muistuta lainkaan ohjeen kuvaa mutta mielestäni se on ihan hauskan näköinen näinkin.  :)



Joulu alkaa olemaan jo pelottavan lähellä. Kohta iskee paniikki! JAIKS! =/ No ei, kyllä näistä vielä jotain aikaseksi saadaan. =)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! ^^,

maanantai 10. lokakuuta 2011

Sadepäivien ilot! =)

Sain vihdoin äidin synttärilahjan valmiiksi ja siinä samalla sain innostuksen aloittaa kolme uutta projektia.
En tiedä vielä kelle nämä teen mutta näin ohjeen Novita Kevät2011 lehdestä. Ja vaikka oon vasta tämän verran tehnyt voin sanoa et on ihan kiva malli. En kyllä välttämättä ole kauaa samaa mieltä! :D


Kaverini pyysi että teen hälle villasukat. Kahdesta kerästä pitäisi saada 2paria kokoa 42. Saas nähä miten käy! =)


Ja sitten nro3 projektina on Joogasukat jotka voi olla että pidän itelläni. =P


 Toivottavasti saan tuon pojan tonttupuvun valmiiksi ajoissa! Hieman alkaa jo hermostuttaan.... 

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! ^^,

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Putki päällä...!! =)

Greyn Anatomia, NesCafén cappuccino ja neulomista...siitä on tämä ilta tehty! :) Toinen "harrastukseni" on siis kerätä lempi elokuviani. (Ja tässä voisin ohimennen mainostaa että omistan 5tuotantokautta L-koodia ja oisin halukas myymään nämä 10€ per tuotantokausi. Nämä on melkeen kuin uudet, kerran katsottu läpi.) 

Eilen illalla sain kuin sainkin nilkkasukkani valmiiksi! Ja nyt tuntuu muutenkin olevan tosiaan putki päällä. Yksi työ valmistuu niin toinen on jo suunnitteilla, ellei jopa pahimmassa tapauksessa ole puolessa välissä. =D


 Ja nyt aloitin isänpäivälahjaa tekemään.. 

Sain jotain tehtyäkki!!!! JEI!!

Elikkä aloin kaverille kutoon villasukkia, ihan vaan saadakseni näitä lankoja käytettyä. =) Ja kuulemma menee ihan käyttöönkin, ekat miesten sukat jotka oon saanut kokonaan tehtyä. Sukat on tehty mustasta ja vihreästä Woolista. Sukkien koko pitäis olla siinä 42/43 kokoa. Saas nähä sopiiko kaverin jalkaan! :D


Saan varmaan itelleni ensimmäiset nilkkasukat valmiiksi tämän illan/yön aikana. =) Sitten tarttis jo suunnitella meiän äidille syntymäpäivälahjaksi jotkut kivat sukat ja sit iskälle tarttis tehä isänpäivälahjaksi pipo. 

Syksy on ihanin aika vuodesta! <3 Hyvää viikonloppua kaikille! =)