Sivut

lauantai 24. syyskuuta 2011

Öh.. Noh tuota..

Olisin erittäin halukas istahtamaan ja katsomaan leffaa/tv-sarjaa ja pistämään aivot narikkaan ja kutomaan... MUTTA kun tuo pieni miäs nukkuu niin se tarkoittaa pullojen pesua ja tuttien keittoa.. NAM! :D Joten olen erittäin uskollinen iltakutoja. =) 

Noh jos vaikka jotain itsestäni tähän kirjoittaisin... Olen siis suhteellisen tuore pienen pojan äiti ja kai mä jotenkin toivon tätä kautta tutustuvan toisiin kutojiin =) Olen erittäin innokas aloittamaan uuden projektin mutta välillä saattaa kestää jopa vuosia että saan nämä projektit valmistettua, tai sit puran ja toivon jotain muuta näistä langoista. 


Tässä hyvä esimerkki näistä mun projekteista, tuon vasemman käden lapasen sain tehtyä (en varmaan hirveesti valehtele jos sanon) 3vuotta sitten.. Siskoni pyysi näitä ja nyt kun tämä sisko lähti ulkomaille opiskelemaan (en ole muuten yhtään kateellinen!!) halusin saada nämä hänelle valmiiksi. Oikean käden ja peukaloitten valmistumiseen meni vähän yli viikko. Mut olo oli kuin voittajalla kun viimein sain antaa valmistuneet lapaset siskolleni. ^^,

Oho kahvitauko loppu... 

6 kommenttia: