Sivut

tiistai 18. lokakuuta 2011

Projektien päivittelyä..

Ette varmaan yhtään arvaa kuka on käyny ostamassa lisää lankaa Tarjoustalosta? Meni vissiin "tarjoukset" mulla sekaisin kun tuli laskusta hieman suurempi kun piti.... Oli nalle 4kpl 12euroa ja 7veikka oli 2kpl 7euroa. Ja näemmä olen ostanut 8kpl 7veikkaa. Huhhuijaa! Noh, jos NYT sit keskittyisin tekemään näitä joululahjoi ja muita projekteja.... =)

Olen kyllä saanut jotain tehtyäkin! Kaverille tarkoitetut moniväriset sukista on ensimmäine parivaljakko valmistunut. :) (JEI!!)


Lettisukkakin on edistynyt ja toivon hartaasti että saan sille parinkin tehtyä! En saanut samanaikaisesti sille kaveria tehtyä kun olivat muut puikot varattuja.... (enkä kyllä enempää 3,5 puikkoi viitteis ostaa) Kiitoksia Peikkotyttöselle ohjeen selventämisestä uniselle kutojalle! =) Ei saisi koittaa liian unisena tutkia/ymmärtää ohjeita... Voi käydä vahinko! Ohje oli kokoa38 mutta tuli tehtyy sen verran kireetä (ei meinannu jalkaan mahtua) et menee jolleki 37 kokoisille töppösille. =)


Siskoni pyysi tekemään hälle sellasen "kaulaliinatuubi" (vai miksi niitä sanotaan). Luonnovalkoinen oli ainoa pyyntö. Ja äiti oli löytänyt Novitan sivulta jonkun kivan ohjeen kaulaliinalle ja aloin samantien väsäämään (olen tässä välissä vaan joutunut purkamaan tämän työn jo pariin otteeseen!). Tekemäni ei kylläkään muistuta lainkaan ohjeen kuvaa mutta mielestäni se on ihan hauskan näköinen näinkin.  :)Joulu alkaa olemaan jo pelottavan lähellä. Kohta iskee paniikki! JAIKS! =/ No ei, kyllä näistä vielä jotain aikaseksi saadaan. =)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! ^^,

4 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen tuubi ja sukat ovat niin raikkaan raitaiset:)

  VastaaPoista
 2. Tuo raitalanka on ensimmäisiä lankakeriäni jotka olen ostanut. Oli siis tosi kivaa päästä tekemään niistä jotain =)

  VastaaPoista
 3. Wonderful projects! The knit on the scarf is really fascinating. I think that would also make a really nice knit for a throw blanket or quilt.

  VastaaPoista
 4. That is very true. But that much knitting might not be so fun anymore :D

  VastaaPoista