Sivut

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Update vol. 2

Nyt en ole oikee mitää saanu aikaiseksi, suunnitelmat pyörii päässä mut ei tapahdu mitään. Suurin syy miksei tapahdu mitään on tuo minun pieni mies <3 Haleja ja ilmeisesti hampaita yritetään tehdä. =) 

Now I haven't gotten anything done, ideas keep rolling in my head but nothing is happening. The biggest reason nothing is happening is my little guy <3 Hugs and apparently teething. =) 

Isänpäivälahjan sain sentään valmiiksi! Tuli tänä vuonna tehtyä myöskin pipo, olisin jotain isompaa halunnut tehdä mutta "pappalla" kun jääkarhu geenit (mulla ei tuota geeniä ole) ja ei käytä kuin pipoi ja ehkä jotain kämmekkään tyyppistä.

Fathers Day gift I got done in time! This years gift was also a hat, I would have wanted to make something bigger but "grandpa" has a polar bears genes (I don't have that gene) and only uses hats and maybe something resembling a glove.


Poju on vihdoin nukkumassa, tee vesi kiehumaan ja kaivan tuon tonttupuvun esiin jälleen. =) 

My boy is finally sleeping, the tea water is boiling and I'll dig out elf costume and start working on it again. =)

Tervetuloa uuet lukijat! =) Ja hyvää loppuviikkoa kaikille. <3
Welcome new readers! =) Have a great week you all. <3

2 kommenttia:

  1. Kiitos visiitistä Lankapirttin ja kommentista! :) Minä tulin heti vastavieralulle ja selasinkin blogisi läpi. Monenlaista oletkin ehtinyt jo tänne tuoda, vaikka olet ilmeisesti aika uusi bloggaaja. Ihanat ne kirjoneulelapaset sisarellesi siinä ekassa postauksessa. Tavataan!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia vastavierailusta! =) Täytyy kaivaa tuo ohje esille ja kokeilla tehä lisää noita. Menee kylläkin joulun jälkeen, täällä kun joululahjat ovat vallanneet sohvani... :D Tavataan!

    VastaaPoista