Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Late Night Knitting Projects

Totesin tässä hetki sitten että näinä päivinä vuosi sitten tuli kokonaan lopetettu tupakan poltto! Vaikkakin vieläkin on sellainen olo et nyt on hetki mennä tupakalle niin en mene. Otan jonkun projektin käteeni ja uppoudun sitä tekemään. :)
I just realized that it was about this time a year i completely quit smoking! I still have the urges but I just get lost in my projects so I don't think about it. :)

En mitään erikoista lupausta tälle vuodelle tehnyt mutta tavoitteita on sitäkin enemmän:
I didn't make any resolutions but I have set some goals for me:

1. Keskeneräisten projektien läpikäyminen
1.Going through my unfinished projects

Kesäkassi siskolle Samos langasta (en muista milloin tämän olen aloittanut)
2. Käyttää laatikollinen (ainaki) lankaa jotta saan tilaa uusille
2. Use (atleast) one box of yarn so I can get room for new yarn

Novitan Helenit on melkein käytetty JEI! Purosta en tiiä mitä teen...... Ehdotuksia?

<3

Saas nähä mitä tästä sit loppujen lopuksi tulee. Käytössä 3kerää .
3. Osallistuin kahteen Ravelry ryhmään 12pipoa2012 ja 12lapasta2012
3. I joined two Ravelry groups 12 hats in 2012 and 12 mittens in 2012

Eka oma setti syön alla :D

Peukalot puuttuu ja päättely niin sitten on valmis :)
4. Aion ainakin yrittää tehdä sytomyssyjä
4. I am atleast going to try and make some sytocaps


Pientä tilaustani odottelen, ei ole kuulunut mitään... Ei siitä kyllä kovinkaan kauaa vielä ole ja olihan tässä jälleen pyhiä välissä sekoittamassa muittenkin päiväjärjestystä :D Mutta ostin itselleni lyhyempiä puikkoja jotta pääsisin kokeilemaan noita Joulupalloja ens vuodeksi :D Emmä mitään ajoissa aloittele... :D Siinä taisikin olla kaikki ... tältä erää :)
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)
I'm waiting for a small order I made to come home, I haven't heard anything... It hasn't been too long and there has been all these holidays in-between but still :D I ordered some shorter needles so I could start practicing those Christmas balls for next year. A bit of an early start.. :D I think that was all... for now :)
Have a great week everyone! :)

17 kommenttia:

  1. säkin oot laittanut sun luxukset omaan kassiin ^^ <3

    VastaaPoista
  2. Juu ne on olleet tuossa kassissa jo jonkin aikaa :) välillä kaivetaan esiin ihailtavaksi ^^, <3

    VastaaPoista
  3. Ttäällä on myös jonkun verran keskeneräisiä töitä. aAntaa niiden nyt vielä olla omassa piilossaan. Onnea tavoitteillesi!

    VastaaPoista
  4. Onnea ekalle vuodelle ilman tupakkaa! Mäkin oon lopettanut joskus yli kymmenen vuotta sitten ja sitä en kadu. Ainoastaan sitä että olis voinu lopettaa aiemminkin jo :)

    VastaaPoista
  5. Paula Kristiina: Kiitoksia, mulla on suunnitteilla ottaa yksi keskeneräinen piilostaan kerralla.. Muuten ollaan pulassa :D

    Helena: Kiitoksia! ^^, Mä vähä pelkään että polttaisin edelleen jos en olisi tullut raskaaksi.. Onnittelut tupakan lopetuksesta myös sinulle! :)

    VastaaPoista
  6. itekki mietin että tekisin vielä yhen... muokattuna vähän :D sellasen "isomman"..
    onnea polttamattomuudestasi :) itselläni on viikko sitten aloitettu lopetus.. heh

    VastaaPoista
  7. Hienoa että oot pysyny erossa tupakasta. Se ei oo heleppoa (vierestä seuraan miehen yrityksiä lopettaa...). Mulla on puroa kans aika palijon ja se lanka on ollu jotenki pettymys. Ite pistin sellasen tunikan puikoille purosta, mikset sinäkin siis?? Ihania lankoja sait pukilta. ;) Ja kiitos vielä kommentista blogissani.

    VastaaPoista
  8. Casa: Onnea lopettamisen kanssa! :)

    Näppi: Juu se ei ollu helppoa mutta helpotti se kun pikkuinen "ilmoitti" olevani raskaana. =) Toivotan onnea miehellesi! Puro oli todellakin pettymys =/ Loistava idea, tunikoita olen muutenkin suunnitellu tekeväni tämän vuoden aikana joten voisin noista aloitaa! =)

    VastaaPoista
  9. Hei !
    Hienoja tavoitteita ja hyvä että pääsit tupakasta eroon !
    Upeita lankoja.. kuola ihan valuu, kun niitä katselen :))

    VastaaPoista
  10. juu ei tuo mohair mikään herkku lanka ole mutta nättiä pintaa tulee tollasissa vähän pienemmissä töissä...samaan kastiin laitan kyl tuon puronki, samalailla sisältää solmuja ja värit vaihtuu melko jyrkästi..mutta asusteet :D nams...

    VastaaPoista
  11. Anneli: Kiitoksia! Kohta postaan vuosipäivän lankatilaukseni ;D

    Casa: Totta! :D Mutta en kyllä ainakaan täydessä mielentilassa enää ostaa Puroa enkä Mohairia.. En kestä sitä päänsärkyä :D En ainakaa montaa kerää :P

    VastaaPoista
  12. Tulin vastavierailulle blogiisi. Kiva kun liityit lukijaksi.Keskeneräisiä on täälläkin aikas monta. Tavoitteena on saada ne nyt kevään aikana valmiiksi...Saas nähdä kuis käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vastavierailusta! :) Pidän peukkuja myös sun keskeneräisten valmistumiselle.

      Poista
  13. Mulla on yksi villatakillinen Puroa odottamassa kerillä. Ei vain isot työt houkuttele, joten ehkä alan kohta tehtailla Puro-pipoja... Onnea tupakattomuudesta! Minunkin elämänlaatu parani huomattavasti kun avopuolisoni lopetti muutama vuosi sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli joku paita tulossa Puro langasta. Sitä en kyllä lähde valmistaan, purkuhommiin joutaneen tuo kaveri.. Pipoja ja kämmekkäitä on täälläkin suunnitteilla, ehkä joku hartialämmitin vois tehdä... Hmm.. :D

      Poista
  14. Ihan supersuuret onnittelut tupakasta eroon pääsemisestä! Puro on hyvä huivi ja myssylanka, kokeile vaikka jotakin sellaista. Tuubihuivinakin se on kiva. Pehmoinen ja lämmin. Lapaset olen siitä neulonut mutta nukkaa kovin, mutta ... mitä sekään sitten haittaa... On ne lämpimät ainakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Auli! :) Täytyneen tosiaan tehdä. Yhdet sukat tein joskus purosta, ainoa ilo niistä oli se että ne valmistui nopeasti :D Päättämättä nekin ovat tuolla, päättämättömien pinkassa... Ja pääasia on juurikin se että ovat lämpimiä :)

      Poista