Sivut

lauantai 16. marraskuuta 2013

Marraskuu on täällä missä talvi?

Hei vaan kaikki! :) Oletteko jo ruvenneet kaipaamaan talvea? Täällä kaivataan talvea mutta ei mitään järkyttäviä pakkasia. :D Sitä talvea odotellessa olen täällä saanut parit lapaset ja sukat valmiiksi. 

Peruslapaset
Lanka: Drops Merino Extra Fine (Harmaa 100g)
Novita Helen (Musta 65g)
Puikot: 3,5

Nilkkasukat
Lanka: Novita Nalle (itse värjäämä joskus kauan sitten)
Puikot: 3,5

Mä olin tuossa hetki sitten facebookin kautta ilmoittanut että jos joku näkee munt ostamassa lankaa jossain että on oikeutettu tulla muistuttamaan että kotona sitä lankaa jo on :D Nooh... siitä ei mennyt montaa päivää että sain puhelun äidiltä että nyt olisi lankaa HALVALLA ja eihän sellaista tilaisuutta voinut jättää käyttämättä! ;) Joten tässä olisi parit uudet asukit..... 

Smart SadnesGarn

Katia Merino Soft & Sirdar Snuggly

Nämä asukit olivatkin sellaisia mitä mulla ei ole ennen ollut. On tuota Katian Merinoa kyllä ollu mutta muita olen vaan katsellut kauempaa ja suunnitellut ostavani. :D Nyt on työn alla sukkia työkavereille ja saattaa niitä löytyä joululahjojenkin joukosta... ehkä... mahdollisesti. :P Kaikkia uusia asukkaita en ole vielä saanut kuvattua kun mulla oli kamera kadoksissa tuossa hetken aikaa.. Luulen että poikani on tämän piiloittanut ettei tarttisi aina olla kuvattavana. Pojastani puheen ollen ajattelin hänet tänne vihdoin esitellä. Ja jotenkin niin sopivasti sain napattua kuvan kun hän "neuloo"  =) 


Ja niin keskittyneesti hän "neulookin" <3


Ruvetaan tässä pikku hiljaa iltapuuhia suorittamaan joten toivotan kaikille rentouttavaa loppu iltaa ja mitä mukavinta Sunnuntaita!  Nähdään taas! :) 4 kommenttia:

 1. Hei kuule, aina pitää ostaa lankaa kun halvalla saa. Kotona on oltava kunnon varasto :)
  Hyvin olet jo varautunut talveen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Sitä varastoa on aina niin kiva katsella ja suunnitella mitä seuraavaksi tekee. :) Kiitoksia, koetan vielä tämän vuoden puolella päästä kokeilemaan tekemään lapasiin fleecevuoria mutta ekana tarvii saada puikoilla olevat työt valmiiksi... :)

   Poista
 2. There was no passing up that sale! Little Dude is so cute when he knits :)

  VastaaPoista