Sivut

maanantai 12. joulukuuta 2011

One night wonder

Otin eilen illalla yhden noista lankalaatikoistani alas ja aloin katselemaan (vaikka mulla onkin 3työtä jota tarttis jouluksi saada valmiiksi) mutta tarvitsin jotain mitä voin jättää käsistäni heti eikä hetken päästä. Pikku miäs on kipeenä nyt ollut. =( Alkoi eka flunssana ja nyt on jo öisin yskää. Käy sääliksi pikkuista. En saanut nukutuksi kun vasta puol neljän aikaan aamulla. Ja silloin olinkin saanut tämän puolen yön aikaan aloittamani työn tehtyä, piti vaan aamulla viimeistellä. 
Last night I went into my yarn stash and I started a new project. (even though I have three projects I need to get done for Christmas) But I needed something that I could but down right away. Little guy is sick. =( It started out as a cold but now he has a cough. I feel sorry for the guy. I couldn't sleep until 3.30am. And then I realized I'd finished the project I had just started. Only had to finish it.
WhamBam Novitan Helen Langasta
Sitten kuva mainitsemastani lankavarastostani. Uupuu yksi laatikko ja sit on näit osittain käytettyi keriä ym mutta pääosin kaikki ovat tuolla päällä.
Then here is a photo of my yarn stash. There is one box missing and  then there is some other small stashes but mostly all my yarn is up there.


Hyvää viikonalkua ja mukavaa Joulun odotusta kaikille! =)

6 kommenttia:

  1. Oi, mikä ihana, järjestelmällinen ja pieni lankavarasto sinulla on. :) Tahtoo. Tosin pienuudesta en osaa sanoa, kun luulen, että olet noihin laatikoihin tunkenut lankaa niin paljon, kun mahtuu. ;)
    Tervetuloa blogini uudeksi lukijaksi. Taidan minäkin jäädä tutkimaan tätä sinun tarkemmin. :)

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista pienelle miehelle!! Kurjaa se on tosiaan pikkuisen flunssat ja muut, kun eivät vielä itse osaa sanoa, mihin koskee.. Meilläkin tyttö nyt toista päivää kuumeessa, onneksi jo hieman taitaa olal laskemaan päin.

    Minun on pitänyt kanssa tehdä lankakaappiin vihdoin järjestystä, tuosta kuvastasi voisin saada lisäintoa!:)

    VastaaPoista
  3. Pinni: Kiitos. :) Osuit oikeaan! :D Laatikot ovat täynnä =P Mulla on kyllä vielä muitakin jemmoja, toivoisin saavani kaikki tuonne kaapin päälle, loppui vaan laatikot kesken :D

    Anni: Kiitoksia, muuten ollaan voiton puolella yskä on vaan öisin aika pelottavan kuuloista. =/ Oivoi, toivottavasti teilläkin kuume katoaa! Ei oo kivaa odottaa joulua kipeenä.
    Lankakaappia on aina kiva järjestellä! =)

    VastaaPoista
  4. Harmi että valvominen on johtunut pikkuisen sairastamisesta, mutta minusta on ainakin ihana välillä valvoa käsitöiden parissa liian myöhään (tosin aamulla kellon soidessa sitä aina miettiikin, miksi tuli valvottua). Meillä on kätevä "arkkumallinen" sohvapöytä, johon on kätevä säilöä langat. Se oli hyvässä järjestyksessä kesällä, mutta neulomiskauden käydessä kuumimmallaan järjestys ei enää ole niin selkeä... :)

    VastaaPoista
  5. Riikpa: Mulla tuo valvominen ei haittaa myöskään koska minäkin tykkään (ja välillä vaan huomaamattani valvon) valvoa käsitöiden parissa. =) Mutta enemmänkin harmitti että pikku miäs valvoi ja näyttää valvovan edelleen... Mulla on itseasiassa myös arkku mutta se on täynnä keskeneräisiä töitä :D Ens vuoden operaatio onkin sen läpi käyminen. =)

    VastaaPoista
  6. vähän jälkikäteen tulee kommentti mutta haittaneeko tuo.. luojan kiitos on käsityöt jos on tilanne ettei voi nukkua :)
    ja hienon kaulurin oot tehnyt.. itekki tein samanlaisen novitan kide langasta..
    liityin lukijakuntaasi vakituisesti :D

    VastaaPoista