Sivut

torstai 16. elokuuta 2012

Something Old And Something New

 

I have never tried knitting with this thin of needles or with this brand of needles. But I wanted to try something new again:) Haven't started on anything new yet cause I do have enough of stuff going on here. And I still have some that I have planned to get done before Christmas. Hope I succeed! =)
En ole ennen käyttänyt näin ohkasia tai tän merkkisiä neuloja. Mut tahdoin kokeilla jotain uutta taas :) En ole nyt kuitenkaan aloittanut mitään uusia projekteja kun näitä vanhojakin jo on. Ja paljon olen Jouluun mennessä  suunnitellut toteuttavani. Toivottavasti saan tehtyä kaikki! =)


This is what my table looked like when I was going through my yarn stash :D
Työpöytäni näytti tältä kun kävin tota lankavarastoani läpi :D


Here are all my leftover yarn balls :) It took me a while to roll them all up! In the little Minnie&Mickey box I have all my recently bought markers :) 
Täsä on kaikki mun jämälangat :) Meni hetki kun noita palloiksi pyöritin :P Minni&Mikki laatikossa aloin säilyttämään noita aikaisemmin ostettuja silmukkamerkkejäni :)


Here is the first batch of fabric I ordered. This didn't really work out like I thought they would but I will try out my sewing machine on these :) Anyone got any ideas for small first time projects? 
Täsä on eka tilaamani satsi kankaita. Ei ihan menny niinku kuvittelin menevän mutta näillä opettelen tota mun ompelukonettani käyttämään :) Onko kellään ideoita pienille ensimmäisille projekteille? 

I wish everyone a very nice day! :)

5 kommenttia:

 1. Apua ku pelästyin tota sun otsikkoa! x) *hih*
  Mulla on kans ollu pienenä tollasia minni-mikki purkkei vaik huurmykket1 :D ei vaan oo enää missää varmaa..:/
  Ihania kankaita oot hommannu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikui? :D Et olis taas paljon lankaa ostettu vai? :P
   Mul on ainoastaan toi tommone purkki mut sit olen meiän äidiltä "lainannut" joskus pienen tommosia pepsi-cola purkkei :) Ne on vaan niin kivoi tuommoiset pienet purkit, piristävät nurkkia.
   Kiitos! =) Siitä uupuu yks minkä tilasin mistä on oikee lähellä sydäntäni mutta koitan siitä toteuttaa parhaillaan jotain =)

   Poista
 2. Kiitos kommentistasi. :) Ekana vois kokkeilla ommella esim. trikoopipoja, netistäki löytyy hyviä ja heleppoja ohojeita kun vaan viihtii googlettaa.
  Mä neulon oikiastaan vain ja ainoastaan noilla knit pron puikoilla. Eka ostin yhet ja sitte oon hilijoksiin uusinu niihin koko puikkovarastoni. Vielä ei toki kaikkia kokoja oo.
  Jämälangoista on silimäniloa ja niitä on mukava neuloa poiskin kun ovat valamiiks keritty ja samassa paikassa.
  Hyvvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miunkin lankavarastot kaipais siivousta... Pipot ja pussukat, eikös ne ois helpoimpia?

  VastaaPoista
 4. Jämälangat näyttävät kovin kivoilta kun pysyvät paikoillaan :D

  Kiitoksia ideoistanne! :) Täytyneen pistää ohjeita hakuseen =)

  VastaaPoista